Nyligen hemkommen efter en helt hysteriskt rolig kryssning tillsammans med Fredrik och ett par vänner. Vi har svängt våra lurviga och skrattat tills vi inte fått luft, men framförallt har vi ätit, druckit, ätit, druckit och ja... ätit! Känner mig 5 flodhästisar tyngre och kroppen verkar liksom inte funka... så bra... alls!
 
Det är verkligen härligt att släppa varenda hämning man har (man kan verkligen göra det när man är det enda sällskapet från hemstaden), men imorgon ska det bli skönt att få återställa balansen i kroppen med bra kost och skön träning. Planerar jogging, styrketräning och yoga. Så träningssugen är jag. Men 3 pass blir det nog inte. But a gal can dream!
 
Startar bloggen idag. Mest skrivs det om hälsa i form av kropp och själ. Träning, sundhet och lycka. Jag har ett mänskligt perspektiv på detta. Kommer inte briljera med Marathons och bergsbestigning. Det är inte jag. Jag är inte en vinnarskallle - mer en gladskalle! 
 
Denna fick jag med mig från taxfreen, tillsammans med godis som jag köpte för plåtburkarnas skull, samt ett halsband från SNÖ of Sweden:
 
Imorgon kommer jag skriva om mitt nyårslöfte - vad det är jag gett mig in på och hur det hittills gått för mig (??). På återseende gottfolk!
Glädje, Hälsa, Träning,