Jag har en mycket glad nyhet idag: jag ska starta mitt företag som jag gått och funderat på sen början av det här året! Det kommer heta Mias Viktvägledning och jag kommer - precis som namnet antyder - att vägleda människor som vill gå ner i vikt.
 
 
Idén föddes efter att jag studerat KBT och märkt hur effektivt det var i mitt arbete som skolkurator. Jag och metoden kom bra överens och jag bestämde mig för att även låta mig själv gynnas av mina kunskaper. Det var dags att bli av med de stresskilon jag samlat ihop efter jonglerande med studier och jobb och studier och jobb. Jag tog på tänkarhatten och samlade ihop relevant kunskap från mina utbildningar inom beteendevetenskap såväl som träning och hälsa. Resultatet blev en rolig vardag med goda måltider, samt behov av att köpa tre storlekar mindre tröjor.
 
Undrar du vad som är speciellt med min metod? Om inte, så kanske du gör det nu!?! Fundera lite över nedanstående punkter och sprid gärna infom om min viktvägledning vidare till din omgivning om du tycker att det verkar vettigt:
  1. Jag utgår från de psykologiska processer som är involverade i viktminskning och sund livsstil. 
  2. Jag skräddarsyr hela viktminskningen efter klientens vardag, omgivning, intressen och personlighet.
  3. Viktminskningen sker över tid m.h.a. gradvisa förändringar som upplevs positiva och görbara.
  4. Klienten får med sig verktyg som säkerställer viktnedgång och sedan att målvikten hålls.
  5. Min strävan är att det ska vara gott att äta sunt och roligt att ha en aktiv livsstil - där är klienten facit!
Du är varmt välkommen att kontakta mig om du är nyfiken! Här följer mina kontaktuppgifter:
 
 
 
Mia Wilander
073 - 821 22 00