Dagens Hjälte...
 
 
Min kollega i Hälsoteamet, Sanni, gav mig en triggerpunktsmassage idag när hon fick höra att jag hade vidunerligt ont i huvudet. Eftersom jag själv är massör följer jag alltid med i behandlingen i mitt huvud första gången jag går till en ny massör. Det är en yrkesskada är jag rädd, men inte så dumt ändå eftersom jag kan avgöra om det är värt att fortsätta gå.
 
 
Det glädjer mig mycket att helhjärtat kunna lovprisa min kollega: jag kommer garanterat prenumerera på Sannis händer! Jag har aldrig kännt massage hjälpa så mycket som hennes gjorde efter bara en gång! Ryggen och nacken känns mycket mer elastiska och huvudvärken försvann. Sanni är oerhört träffsäker och lyhörd för musklernas signaler. Hon hittar problemet till värken och ger sig inte förrän hon fått bort knutor och spänningar. Jag är mycket nöjd och kommer göra allt för att hon ska flytta hem till mig och ge mig massage varje morgon!
 
 
Generellt sätt tycker jag vi är för dåliga på att unna oss rätt saker. Många gånger stoppar vi i oss onyttigheter samtidigt som vi bekymrar oss över ryggvärk. Jag anser att vi behöver respektera våra kroppar mer! Kroppen är ett fantastiskt redskap som öppnar oändliga möjligheter när du tar hand om den. Din kropp behöver sund mat, mycket vatten, träning, frisk luft, dagsljus och allt som oftast massage eller annan kroppsbehandling. Klassisk svensk massage är en oslagbar metod när du har t.ex. stela muskler, värk eller ont i huvudet. I kombination med styrketräning kan du bli helt fri från värk (förutsatt att du inte har någon diagnos som ger ryggvärk). Jag hjälper dig gärna sätta upp ett styrketräningsprogram, du ser mina kontaktuppgifter nedan eller genom att klicka här. Och Sanni finns hos oss på Hälsoteamet med sina magiska händer och hennes kontaktuppgifter har du här:
 
Sanni: hälsopedagog, yogainstruktör och massör
Facebook nickname: "Sannis Yoga"
(skicka vänförfrågan så lägger hon till dig så fort hon ser det, då kan du läsa om nyheter och liknande)
 
 
Tack Sanni för en massage som gjorde underverk!!!
 
 
 
Huvudvärk, Hälsoteamet, Klassisk massage, Klassisk svensk massage, Knutor, Massage, Mias Vikvägledning, Ont i nacken, Ryggvärk, Sanni, Sannis Yoga, Styrketräning, Styrketräningsprogram, Triggerpunkter, Triggerpunktsmassage, Värk,